Mijn naam is Tess, ik zit in mijn laatste studiejaar Media Management aan Breda University of Applied Sciences en ik werk aan mijn korte film The Auction, die gepland staat voor eind november. De film verkent de absurditeit van rijkdom en status, waarbij een groep ultra-rijke bieders samenkomt voor een mysterieuze veiling. Terwijl de bieders strijden om macht en prestige, worden hun verborgen motieven en morele dilemma's blootgelegd.

Voor deze unieke productie zijn we op zoek naar een exclusieve locatie, zoals een prachtig landgoed of een bijzondere woning, die de sfeer van de film perfect kan vangen. Onze film is gericht op deelname aan diverse filmfestivals en krijgt ook een officiële première in Pathé. Dit biedt u als locatiepartner de kans om uw locatie op een stijlvolle manier te presenteren aan een breed, cultureel en creatief publiek. Naast vermelding in de filmcredits kunnen we extra exposure bieden via onze marketingcampagnes en op social media tijdens de promotie van de film.

Ken jij een geweldige locatie die bij dit project past of ben je zelf de eigenaar van een unieke plek? Dan hoor ik graag van je!

Roode.tess@gmail.com
+31615248594

Mijn portfolio: https://sites.google.com/view/tessroode/home

https://www.linkedin.com/in/tess-roode-b8628017b/

Alvast hartelijk bedankt voor je hulp! 🎬✨