17661

Over Pop Up Cinema

Pop Up Cinema is een reizend filmhuis dat sinds 2013 bijzondere films op bijzondere plekken in Tilburg en omgeving vertoont. Het heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een springplank voor jonge filmmakers en een platform voor film en reflectie. Pop Up Cinema creëert geëngageerde programma's waarin film het startpunt vormt voor ontmoeting, dialoog en debat, het hele jaar door.

Website

Vacature zakelijk leider - 6 tot 8 uur per week - tijdelijke opdracht

Pop Up Cinema zoekt van februari tot en met juli 2025 voor 6 tot 8 uur per week een Zakelijk Leider voor bepaalde tijd / een freelance opdracht.

In verband met het verlof van de huidige directeur zoekt Pop Up Cinema een Zakelijk Leider die een deel van haar taken kan overnemen voor een periode van 5 maanden - februari 2025 tot juli 2025. Je wordt ondersteund door iemand die de organisatie goed kent en in deze periode de artistieke coördinatie op zich neemt. Samen vorm je de waarnemende directie.

Pop Up Cinema is op zoek naar iemand die:

- Aantoonbare financiële, administratieve en organisatorische kwaliteiten heeft

- Budgetten en planningen van onze projecten kan beheren en zorg draagt voor verantwoording en het relatiebeheer

- Kan fungeren als zakelijk aanspreekpunt bij onze projecten

- Zakelijke afspraken met partners maakt en contracten opstelt

- Affiniteit heeft met cinema en/of kunst en cultuur


Dit is wat Pop Up Cinema biedt:

- Je werkt samen met een klein team van bevlogen professionals dat bestaat uit een vast kernteam en een poule van freelance curators, filmmakers en moderators

- Een toffe werkplek in een zonnig kantoor bij de Nieuwe Vorst in Tilburg

- Het uurtarief is op basis van de fair practice norm en ervaring. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding.

Interesse? 

Pop Up Cinema ontvangt graag je motivatie en CV via roos@popupcinema.nu vóór 15 november 2024. Voor vragen over de opdracht kan je altijd mailen of bellen naar Roos van den Oetelaar: +31 6 46 85 57 09

17662